Párky
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/11/sagat-parky-1024x768.png)
![Šarišské párky Zloženie: Bravčové mäso 45%, hovädzie mäso 20%, hydinové mechanicky separované mäso 20%, voda 15%, soľ, konzervačná látka E250, modifikovaný škrob, stabilizátor E451, antioxidant E316, dextróza, zmes korenia do 2%](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/08/sarisske-parky-1-300x200.jpg)
Zloženie: Bravčové mäso 45%, hovädzie mäso 20%, hydinové mechanicky separované mäso 20%, voda 15%, soľ, konzervačná látka E250, modifikovaný škrob, stabilizátor E451, antioxidant E316, dextróza, zmes korenia do 2%
![Špekačky Zloženie: bravčové mäso 65%,hovädzie mäso 15%, voda 20%, soľ, konzervačná látka E250, zem. škrob, stabilizátor E451, antioxidant E316, zmes korenín do 2%, dextróza, sušená zelenina](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/11/spekacik-300x225.png)
Zloženie: bravčové mäso 65%,hovädzie mäso 15%, voda 20%, soľ, konzervačná látka E250, zem. škrob, stabilizátor E451, antioxidant E316, zmes korenín do 2%, dextróza, sušená zelenina
![Debrecínské párky Zloženie: Bravčové mäso 49,80%, hovädzie mäso 40,20%, voda 11,8%, soľ, dextróza, stabilizátor E451, antioxidant E316, E621, zmes korenín do 2%, aróma, farbivo E120](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/12/parkyy-debrecin-300x225.png)
Zloženie: Bravčové mäso 49,80%, hovädzie mäso 40,20%, voda 11,8%, soľ, dextróza, stabilizátor E451, antioxidant E316, E621, zmes korenín do 2%, aróma, farbivo E120
![Viedenské párky Zloženie: Kuracie výrobné mäso bader 70%, bravčové mäso 15%, jedlá soľ, zmes korenín.](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/12/viedenske-parky-300x225.png)
Zloženie: Kuracie výrobné mäso bader 70%, bravčové mäso 15%, jedlá soľ, zmes korenín.
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/12/sagat-parky.png)
Šagát párky
Zloženie: Bravčové mäso 65%, hovädzie mäso 25%, jedlá soľ, zem. škrob, zmes korenín.
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/12/holandsko-parky.png)
Holandské párky plnené syrom
Zloženie: Bravčové mäso 60%, hovädzie mäso 15%, kuracie výrobné mäso bader 15%, syr, jedlá soľ, zem. škrob, zmes korenín.
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/11/bratislavske.png)
Bratislavské párky
Zloženie: Bravčové mäso 60%, hovädzie mäso 20%, zmes korenín, jedlá soľ, zem. škrob.
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/11/chude_parky_a.png)
Chudé párky
Zloženie: Bravčové mäso 50%, hovädzie mäso 15%, kuracie výrobné mäso bader 15%, pitná voda 15%, jedlá soľ, zem. škrob, zmes korenín.
![](https://masovyrobasagat.sk/wp-content/uploads/2023/12/sunkove.png)
Šunkové párky
Zloženie: bravčové mäso 80%, voda 20%, zvýrazňovač chutnosti E621,E635, soľ, zem. škrob, chemická konzervačná látka E250, stabilizátor E450,E451, antioxidant E316, dextroza, zmes korenín do 2%